Élmény kuponok ajándékba

2018. december 03.
Bookmark and Share

Te is úgy gondolod az együtt töltött idő a legértékesebb, amit ajándékba adhatunk? Tegyük igazán emlékezetessé! Lepd meg szeretteidet egy kuponnal, amivel részt tudnak venni Disznótoros Piknikünkön, ahol megtudhatják, sőt akár ki is próbálhatják hogyan ké

Szeretnél egy igazán különöleges ajándékot adni szeretteidnek? Valami olyasmit, amit még soha nem próbáltak, vagy gyerekkoruk óta nem láttak? Vagy csak szeretnek jókat, enni és adnál nekik egy különleges kulináris élményt ajándékba, ami még egy vagyonba sem kerül? 

Akkor itt az alkalom vedd meg minél hamarabb a Disznótoros Piknikünkre szóló részvételi lehetőséget, és tedd a fa alá ajándékba, az erről szóló szép kupont.

 

Mit kell tenned?

Csupán írj egy levelet az info@kecskevilag.hu címre, és írd meg, hogy hány főnek, és hogy 1 vagy 2 étkezésre, vagy egész napra jogosító kupont vennél. A kuponok ellenértékét kifizetheted személyesen boltunkban készpénzzel vagy bankkártyával, illetve átutalással, ahogy neked kényelmesebb. Utána az általad megadott posta címre elküldjük a névre szóló szépen kivitelezett kuponokat neked már csak a fa alá kell tenned. Ha úgy kényelmesebb, emailben is elküldjük neked a kuponokat, ez esetben neked kell kinyomtatni is.

A létszám - így a kuponok száma - korlátozott! Vedd meg minél hamarabb! 

 

 

 

Miről is szól a Disznótoros Piknik? 

 

Szeretsz jókat enni? És játszani? Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lesz az egyébként esztétikai kihívásokkal küzdő disznóból ellenállhatatlan húsáru: kolbász, szalonna, szalámi, disznósajt no meg hurka? Akkor ott a helyed! December 29-én, vagy Január 19-én szombaton a Kecskevilág tanyáján reggel 7-től kb este 7-ig! 


Mi vár rád? Jó hangulat, finom ételek, jó társaság – hiszen te is ott leszel ;-)

 

Disznóvágások hagyományos menüsorát készítjük el nektek miközben végig követhetitek a disznóvágás folyamatát, sőt ha van kedvetek részt is vehettek a különböző munkafolyamatokban.

De hogy ne csak az ételek igazodjanak a hagyományokhoz, a reggeli mellé jár a fogó pálinka és egész nap biztosított a korlátlan forralt bor és forró tea fogyasztás.
Mit jelent a disznótoros piknik? Azt jelenti, hogy te magad döntheted el, hogy az egész napot velünk töltöd és részt veszel a téged érdeklő munkafolyamatokban és végig eszed az egész disznótoros menünket, vagy csak reggelire/ ebédre/ vacsorára csatlakozol hozzánk, ahogy időd – kedved engedi.


A helyszín egy fedett, zárt terasz, tehát elázni nem fogunk, a melegedésről pedig egy jó nagy kályha és a forró tea gondoskodik, de azért érdemes melegen, rétegesen öltözködni, és főleg meleg lábbelivel készülni. Ha pedig részt vennél valamelyik munkafolyamatban kötényt, gumikesztyűt mi biztosítunk.

 

A délelőtt folyamán lesz idő elsétálni az istállóhoz is, ahol közösen meg tudjuk szeretgetni kecskéket, meg persze a többi állatot.


De hogy szó essen a nap legfontosabb részéről az étkezésekről is, íme a menü ami rád vár (minimális változtatás lehet a menüben) 
Reggeli (kb 9:00 – 11:00 óra között):
• hagymás vér
• disznósajt
• májkrém
• abált szalonna
• ízelítő füstölt termékeinkből: kolbász, sonka, szalonna
• friss kenyér
• savanyúság
Ebéd (kb 13:00 – 15:00 óra között):
• pecsenye kolbász leves reszelt tésztával
• pecsenyehús szaftjával és hagymás krumplival
• savanyúság
• friss kenyér
Vacsora (kb 16:00 – 18:00 óra között):
• sült kolbász savanyú káposzta ágyon sütve
• májas és véres hurka sütve ízlés szerint mustárral
• hagymás krumpli
• friss kenyér
• savanyúság

Mit fogunk inni?
Korlátlan mennyiségben lesz forró tea, forralt bor, szóda víz, és kávé is, és persze a reggeli mellé jár a fogó pálinka is.


És hogy mindez mennyibe kerül? Rajtad múlik!

Ha csak egy étkezésre jössz el, akkor 3500 Ft/ fő áron tudsz részt venni a reggelin, ebéden vagy vacsorán, ha két étkezésre, akkor 6500 Ft/fő áron lakomázhatsz, ha pedig az egész napos program mellett döntesz, akkor kedvezményesen 7500 Ft/fő áron vehetsz részt az egész napos Farsangi malackodásban.


Elhoznád a gyerekeket is? Részükre 3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig 1000 Ft/fő egy étkezésre, 2000 Ft/fő két étkezésre, vagy 2500 Ft/fő egész napra a részvétel díja.


Hogyan tudok jelentkezni?

Írj emailt az info@kecskevilag.hu címre, és írd meg, hogy melyik étkezésre és hány fővel szeretnétek jönni. A létszám korlátozott!!!!