Biztonsági intézkedések

2020. március 20.
Bookmark and Share

Jelen helyzetben nem látjuk biztosítva magunk, dolgozóink és családunk védelmét, ezért 2020/03/21-től csak és kizárólag az jöhet be az udvarra és a boltba, aki rendelkezik szájmaszkkal és kesztyűvel.

Jelen helyzetben nem látjuk biztosítva magunk, dolgozóink és családunk védelmét, ezért 2020/03/21-től csak és kizárólag az jöhet be az udvarra és a boltba, aki rendelkezik szájmaszkkal és kesztyűvel, és természetesen viseli is azokat 

Aki nem rendelkezik szájmasszkal és kesztyűvel annak az utcára szívesen kivisszük, amit kér, de az udvarra nem engedjük be. 

Jelen helyzetben a legjobb tanács, hogy maradj otthon, de ha égető szükséged van kecsketejre (amit azért megértünk) akkor továbbra is nyitva vagyunk minden nap 14:00 és 16:00 óra között, viszont az udvarra lépni csak és kizárólag maszkban és kesztyúben engedünk.

Magyarországon nem megoldott a tüneteket nem mutató vírus hordozók tesztelése, így akárki lehet fertőzött, a fertőzés tovább adását pedig akármilyen szájmaszk viselésével meg lehet akadályozni. Nem kell ehhez semmi spéci felszerelés, és bolti készletek hiányában otthon is készíthettek magatoknak maszkot. (a miénk porzsákból készült, mert állítólag ez nagyon hatékonyan szűr), de végső esetben a szád elé tekert sál is jobb mint a semmi, ezzel is a kórokozók jó részét megtarthatod magadnak. 

Ha mindenki hordana maszkot, akkor nem fertőznék tovább egymást az emberek... higyjétek el a kínaiak sem jó pofaságból hordtak pet palackot és minden egyéb izét a fejükön, mert ezzel csökkenteni lehet annak a kockázatát, hogy tovább adod a fertőzést (az orvosi felszerelés arra való, hogy ne fertőzödj meg, a többi barkács megoldás pedig nagyban lecsökkenti annak az esélyét, hogy tovább ad a fertőzést, mert lehet, hogy te is tünet mentes hordozó vagy, vagy majd csak pár nap múlva észleled magadon a tüneteket) 

Köszönjük a megértést, és az együttműködést.